Nyhetsbrev v.7

Nu genomför vi Dalarnas roligaste juniorsatsning!

Bästa medlemmar,

Vi har spännande nyheter för våra juniorer och ungdomar till säsongstarten.

Samuelsdals Golfklubb är övertygad om att genom att kombinera våra resurser, expertis och passion för att stödja nästa generation golfare, kan vi skapa en ännu starkare och mer inkluderande golfgemenskap i vårt område och för våra ungdomar. Genom ett samarbete med Falun Borlänge GK kan vi erbjuda ett bredare utbud av träningsmöjligheter, tävlingar och evenemang som kommer att berika och inspirera våra unga medlemmar. Våra klubbar slår samman idéer, tankar och skapar goda förutsättningar för att utveckla ungdomsverksamheten.

Vi har gedigna och engagerade människor som är inblandade och målet är att bygga en hållbar plattform där vi utgår med långsiktighet i tankarna.

Från nybörjare till elitspelare
Vill du förbättra ditt golfspel och ta det till nästa nivå? I våran Golfakademi erbjuder vi en mångsidig utbildningsväg för spelare i alla åldrar och nivåer. Från 2024 kan vi stolt presentera ett samarbete mellan kommunens golfklubbar en juniorverksamhet som är full av aktiviteter. Vi utvecklar en verksamhet som innehåller träningar på två 18 håls anläggningar och självklart en massa tävlingar med andra aktiviteter för en tilltalande gemenskap.

Tillsammans utvecklas vi som individer och golfpselare, Ett unikt samarbete och Dalarnas roligaste juniorsatsning för framtidens golfare.

Golfakademi – Samuelsdals Golfklubb (samuelsdalgolf.nu)

Tack för att du tog dig tid till att läsa detta nyhetsbrev om våran förändring på juniorsidan och även om det känns långt bort till golfsäsongen väntar den runt hörnet.

I klubbhuset fortsätter renoveringen och förra veckan var det toalettens tur att få nytt klinker. Tidigare har vi lagt nytt golv i hela shopen och vi uppmanar er som kommer på besök eller möte att inte gå in med broddskor. Tack för eran förståelse.

Kansliet kommer hållas stängt kommande veckor och behöver ni komma i kontakt med oss. Skickar ni enklast mail för undertecknad tar en kortare föräldraledighet och är tillbaka i mars igen. Om väderprognosen stämmer väntas mildare väder framöver och förhoppningsvis börjar snön smälta.

Tack återigen och njut av denna söndag.

Bästa hälsningar,
Johan Bergström Brahn
Samuelsdal Golf

Copyrights © 2024