Event & Partnerskap

Hyr banan från 500 kr/person

Skapa en minnesvärd upplevelse för ditt företag genom att hyra vår vackra golfbana. Med sina härliga parkliknande omgivningar erbjuder vi en perfekt miljö för ditt företagsarrangemang. Boka en aktivitet med 9 hål spel där alla kan delta oavsett förkunskaper. Vi inleder dagen med träning tillsammans med tränare och efter rundan kan ni avnjuta en härlig Grillbuffe eller Tapasmeny.

Vi hjälper till med aktiviteter

Låt oss ta hand om planeringen av era aktiviteter. Vi på Samuelsdal Golf kan skräddarsy ett program som passar era önskemål, från tävlingar till teambuilding-aktiviteter, för en rolig och kreativ dag.

Vi kan hjälpa till med maten

Förenkla arrangemanget genom att låta oss ta hand om maten. Vår samarbetspartner Samuelsdals Pensionat erbjuder ett urval av läckra alternativ som passar alla smaker, så att ni kan fokusera på att njuta av ert evenemang.

Spännande saker händer på Samuelsdal Golf för företag

Utforska möjligheterna med Samuelsdal Golf för ert företagsevenemang. Oavsett om det är en golftävling, en konferens eller en avslappnad sammankomst, så kan vi hjälpa er att skapa en trevlig och givande upplevelse för alla deltagare.

Samuelsdal Golf är inte bara en golfbana utan vi kan stolt presentera en stadsnära mötesplats som är perfekt att spendera tid med era kunder eller skapa nya relationer på. Som partner till oss är ni med och producerar golf för våra medlemmar och bidrar till att fler barn och nya golfare kommer i kontakt med golf. Vi är en viktig samlingsplats och här umgås vi över generationer där vi tillsammans får en friskare vardag. Var med och stötta våran anläggning för att vi ska fortsätta bidra till ett hälsosamt liv för alla åldrar.

Under golfsäsongen kan du och ditt företag boka konferenser i anslutning till golfanläggningen, antingen i Kinnarps härliga miljöer eller ett kombinerat lunchmöte i mysiga Pensionatet. Boka vårat populära paket med träning för erat företag som inleds med träning tillsammans med Pro och avslutas med en rolig lagtävling på våran Par 3 bana.

I samtliga paket ingår Företagsnamn på klubbhuset, länkanknytning med logga på hemsida, fritt deltagande i våra Företagsträningar och våran Företagstunering AW Ligan. Samuelsdal Golf är medlemmar i BNI Copper som är ett Företagsnätverk och vill ni vara med som gäst är ni varmt välkomna. Om ovan paket inte passar era önskemål kan vi självklart skräddasy erat paket.

 

Företagspaket

Företagsaktivitet 500 kr/person min 20 st.

Träning och 9 håls spel som avslutas eller inleds med en härlig Grillbuffé eller Tapasmeny i Pensionantet.

Skyltsponsor 8.000 kr

10 st. Greenfeebiljetter & Rangekort

Hålsponsor 18.000 kr

2 st. Spelrätter Greenfeebiljetter & Rangekort

Huvudpartner 35.000 kr

4 st. Spelrätter, Greenfeebiljetter & Rangekort

Samtliga paket/aktiviteter faktureras exkl. moms från Samuelsdal Golf AB

Copyrights © 2024