Stadsnära range & övningsområde

Träningsanläggningen

Vår träningsanläggning på Samuelsdals Golfklubb är en välkomnande plats där golfare på alla nivåer kan förbättra sitt spel. Beläget nära Falun C, blir vår anläggning lättillgänglig för både lokalbefolkning och besökare.

Övningsgreener

På våra två övningsgreener kan du lugnt och ostört arbeta med ditt närspel. Med omsorgsfullt underhållna ytor kan du finslipa din wedgar och bunkerspel medan du njuter av den fridfulla omgivningen.

Range

Vår generösa driving range erbjuder gott om plats för dig att träna ditt långa spel. Med olika avståndsmarkeringar och mål kan du variera din träning för att passa dina behov. Vi erbjuder hög kvalitet på våra bollar och en bekväm plats för att verkligen kunna fokusera på din sving.

Övningsområde

Vårt övningsområde är en mångsidig plats där du kan experimentera och förbättra olika delar av ditt spel. Det är en liten bana med korthål där du kan träna din närspelsteknik, inklusive puttning, pitchning och chippar, allt i en avslappnad atmosfär. Det är den perfekta platsen för att finslipa dina färdigheter och förbereda dig inför riktiga rundor på golfbanan.

Vår träningsanläggning på Samuelsdals Golfklubb är inte bara en plats för träning, utan också en plats där du kan njuta av golfens glädje och skönhet, alldeles intill det vackra Falun.

Rangen i samarbete med

Öppettider

Alla dagar dygnet runt. 
Varje tisdag kl 18:00 stänger rangen för renplockning av bollar och klippning.
Rangen håller sedan stängt som längst fram till onsdag kl 09:00.

Betalning med kort vid maskin

  • Liten 18st bollar = 20kr
  • Mellan 36st bollar = 30kr
  • Stor 54st bollar = 45kr

SOLO-kort och Polleter

Priser rangebollar: (varje hink ger 36 bollar) Hinkar Kr
Pollett 1 30:-
SOLO-kort 20 500:-
SOLO-kort 28 700:-
SOLO-kort 40 1000:-
SOLO-kort 60 1 500:-
SOLO-kort 80 2 000:-
Polletter och SOLO-kort köper du i klubbhuset.    

Copyrights © 2024