Damer

Tjej-touren startar i juni!

Idén med verksamheten är att klubbens damer skall kunna träffas under avslappnande former med ett litet inslag av tävlingsnerv för spänningens skull.

Tjej-touren som har spelats under många år med ett stort antal damer, är en tävling för alla som pågår varje tisdag kväll under hela sommaren. Man kommer och spelar de gånger man har möjlighet och vid säsongens slut är det var och ens 6 bästa nettorundor på långa hålen, 1-9, (par 36) som räknas inför den avslutande prisutdelningen. Tjej-touren spelas med spelformen slaggolf och kanonstart kl 15:00 eller 18:00 på hålen 1-9.

OBS! Anmälan till deltävlingarna i tjej-touren sker via ”Min Golf”.
Pga Corona-pandemin är antalet deltagare per tävlingsdag begränsat till max 50 deltagare per starttid. Först till kvarn gäller.

Regler och kostnad tjejtouren 2020:
⛳️ 2 starttider på tisdagar. Kl 15 och 
kl 18 med start 16 juni
⛳️ Max 50 deltagare per starttid
⛳️Anmälan endast på GIT dagen innan  
(Måndag) senast kl 18:00
⛳️ Gunilla och Inger ombesörjer 
lagindelning
⛳️Scorekort fotas och sms:as till 
Gunilla på 076-172 95 84
⛳️ Kostnad 250:- för att delta alla
tisdagar, betalas vid första tillfället

Vi planerar även för att köra en turnering matchspel under säsongen.

Vi hoppas även kunna spela Hulda Cup under säsongen. En lagtävling där vi möter tjejer från andra klubbar i Dalarna. Deltagande klubbar är, förutom vi: Avesta GK, Dalsjö GK, Falun-Borlänge GK, Hagge GK, Leksands GK och Säters GK. Spelprogrammet för Hulda cup hittar du här!

Vi Samuelsdals-kullor är regerande mästare i OmKullslaget där vi vann en inteckning i Dalahästen, det ständigt vandrande priset bland Dalarnas golfklubbars kullor. OmKullslaget är en lagtävling i spelformen poängbogey, Greensome, där Damkommittén gör laguttagningen. Om tävlingen genomförs 2021 återstår att se. Håll utkik här på hemsidan!

Damkommittén 2020 består av: Inger Larshans, Gunilla Svensson och Rigmor Kierkegaard.
Vi efterlyser fler tjejer som vill vara med! Hör av dig till Inger, Gunilla eller Rigmor om du är intresserad.