Damer

Tjejtouren 2021 pågår!

Jämna veckor spelar vi korta slingan, hål 10-18.
Udda veckor spelar vi långa slingan, hål 1-9.

Idén med verksamheten är att klubbens damer skall kunna träffas under avslappnande former med ett litet inslag av tävlingsnerv för spänningens skull.

Tjejtouren som har spelats under många år med ett stort antal damer, är en tävling för alla som pågår varje tisdag eftermiddag/kväll under hela sommaren. Man kommer och spelar de gånger man har möjlighet och vid säsongens slut är det var och ens 3 bästa nettorundor på långa hålen, 1-9, (par 36) och de 3 bästa nettorundorna på korta hålen, 10-18, (par 28) som räknas inför den avslutande prisutdelningen. Tjej-touren spelas med spelformen slaggolf och löpande start 14:00 eller 17:30 fram till senast 18:10. Vi spelar varannan vecka på hålen 1-9 och varannan vecka på hålen 10-18.
OBS! Anmälan till deltävlingarna i tjej-touren sker via ”Min Golf”, där du också uppger önskemål om starttid.

Kostnad tjejtouren 2021:
⛳️Tjejtouren 2021 kostar 300 kr för medlemmar i Samuelsdals Golfklubb. Är du inte medlem hos oss får du vara med, men det kostar 600 kr för dig.
(För dig som inte är medlem tillkommer även greenfee)

Vi är noga och följer FHM´s krav och rekommendationer!

Vi planerar även för att köra en turnering matchspel under säsongen.

Vi hoppas även kunna spela Hulda Cup under säsongen. En lagtävling där vi möter tjejer från andra klubbar i Dalarna. Deltagande klubbar är, förutom vi: Avesta GK, Dalsjö GK, Falun-Borlänge GK, Hagge GK, Leksands GK och Säters GK. Spelprogrammet för Hulda cup 2021 hittar du här!

Vi Samuelsdals-kullor är regerande mästare i OmKullslaget där vi vann en inteckning i Dalahästen, det ständigt vandrande priset bland Dalarnas golfklubbars kullor. OmKullslaget är en lagtävling i spelformen poängbogey, Greensome, där Damkommittén gör laguttagningen. Om tävlingen genomförs 2021 återstår att se. Håll utkik här på hemsidan!

Damkommittén 2021 består av: Inger Larshans, Gunilla Svensson och Rigmor Kierkegaard.
Vi efterlyser fler tjejer som vill vara med! Hör av dig till Inger, Gunilla eller Rigmor om du är intresserad.