Damer

Tradition av gemenskap

Varje tisdag under sommaren är det dags för Damtouren på Samuelsdals Golfklubb. Denna populära tävling ger klubbens damer möjlighet att träffas under avslappnande former med en liten touch av tävlingsnerv för extra spänning.

Variation och utmaningar på båda slingorna

Under jämn vecka spelas den korta slingan, hål 10-18, medan udda veckor är det den långa slingan, hål 1-9, som står på spel. Detta skapar en varierad och spännande upplevelse för deltagarna.

Slaggolf med löpande starter

Damtouren spelas med slaggolf och har löpande starttider mellan kl. 14:00-15:00 och 17:00 fram till senast 18:10. Det ger flexibilitet för deltagarna att delta vid en tid som passar dem bäst.

Enkel registrering via ”Min Golf”

Anmälan till deltävlingarna i Damtouren sker enkelt via ”Min Golf”, där deltagarna också kan ange önskad starttid. Kostnaden för Damtouren 2024 är 400 kr för medlemmar i Samuelsdals Golfklubb och 600 kr för icke-medlemmar. För icke-medlemmar tillkommer även greenfee.

Engagerad Damkommitté

Ledda av Inger Larshans och Gunilla Svensson

Damtouren 2024 leds av den dedikerade Damkommittén, bestående av Inger Larshans och Gunilla Svensson. Deras engagemang och ledarskap är avgörande för att säkerställa att Damtouren blir en framgång varje år.

Bli en del av Damtouren!

Damkommittén efterlyser fler damer som vill vara med och delta i Damtouren. Om du är intresserad av att vara en del av denna gemenskap och spänning, kontakta Inger eller Gunilla för mer information.

Damtouren på Samuelsdals Golfklubb är mer än bara en tävling – det är en möjlighet för damer att njuta av golf, gemenskap och utveckling under sommaren. Kom och var med i år!

Copyrights © 2024