Herrar

Utmaningar & gemenskap

Startdatum: 30 maj 2024

Herrtouren startar tisdagen den 30 maj och pågår fram till prisutdelningen någon gång i oktober, med cirka 20 tävlingstillfällen under säsongen.

En inbjudande tävling för alla

Varje tisdag samlas herrar för att delta i Herrtouren på Samuelsdals Golfklubb. Denna tävling är öppen för både klubbmedlemmar och icke-medlemmar och erbjuder en spännande möjlighet att spela 18 hål slaggolf.

Spelupplägg och banor

Herrtouren spelas med 3 bästa nettoresultaten på de två banorna under säsongen. Under jämna veckor spelas den korta slingan, par 64, hål 1-18, medan udda veckor spelas den långa slingan, par 71, 1-18. Första utslaget sker kl. 07:30 alternativt 16:00 med löpande starttider.

Anmälan och kostnad

Du kan anmäla dig till Herrtouren när som helst under säsongen via ”Min Golf”. Kostnaden för Herrtouren 2024 är 600 kr för medlemmar i Samuelsdals Golfklubb och 900 kr för icke-medlemmar. För icke-medlemmar tillkommer även en greenfee på 250 kr.

Betalning och anmälan

All betalning och anmälan till Herrtouren och dess alla deltävlingar sker smidigt via ”Min Golf”, vilket ger deltagarna en bekväm och enkel hantering av sin tävlingsregistrering.

Matchspel under säsongen

En extra dimension av tävling

Under säsongen kommer det även att arrangeras matchspel inom Herrtouren. Anmälan till dessa tävlingar sker också via ”Min Golf”.

Engagerad Herrkommitté

Ledda av Björn Ristner, Mats Neubauer, Dan Lundstedt och Carl-Gustaf Bökman

Herrtouren 2024 leds av en engagerad Herrkommitté bestående av Björn Ristner, Mats Neubauer, Dan Lundstedt och Carl-Gustaf Bökman. Deras ledarskap och engagemang är avgörande för att säkerställa en framgångsrik och spännande säsong.

Delta i Herrtouren och upplev en säsong av utmaningar, gemenskap och golf på Samuelsdals Golfklubb!

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo