Våra instruktörer

Vi har fr o m säsongen 2021 två instruktörer på Samuelsdal: Jonas Osterman, (Huvudtränare/PRO) och Robert Martinsson, (Tränarassistent/Assistant PRO).
Nedan följer en kort presentation av Jonas och Robert.

Jonas Osterman

Jonas behöver ingen närmare presentation då han verkat som tränare/PRO på Samuelsdal sedan 2001.

För er som är nya:
Född 1974. Intressen förutom golfen är främst tennis, paddel och biljard. Tillbringar mycket av sin tid i Italien då han inte är på Samuelsdal. Jonas berättar gärna mer vad han kan erbjuda dig som är intresserad av att besöka Italien!

Jonas är den som håller i samtliga nybörjar– och komma i gång kurser. Han är även den som är huvudtränare för sommarskolan, utvecklingsgruppen (ungdom) samt juniorerna. Jonas erbjuder även privatlektioner.
Kontakt Jonas: tel: 070-730 18 77, info@ostermangolf.se

 

Robert ”Robban” Martinsson

Född 1971. Uppvuxen i Katrineholm och bodde granne med Robert Karlssons farbror vilket väckte Roberts stora golfintresse. De första åren spenderade han sommarloven på golfbanan och umgicks en del med RK den första tiden. Robert spelade snabbt ner sig i hcp och tillhörde senare både junior- och seniorelitgruppen i Katrineholms GK. Spelade flera seriespel i Elitserien och Div 1 och samtidigt individuellt på Mini-Touren med inhopp på f.d Telia Tour. I början 2000-tal gick han en utbildning via SöGDF med inriktning på barn- och juniorträning, vartefter Robert ledde golfkul/lekis för KthGK där också hans 2 egna tjejer deltog. Säsongerna 2006-2007 var han ledare/coach för klubbens elitjuniorer. Efter flytten till Falun 2015 återupptog Robert träningen och började tävla på H40 Senior Tour, där han haft flertalet framskjutna placeringar och via ranking blivit uttagen till landslagsläger. I augusti 2020 genomförde han med goda vitsord och diplom PGA:s TAU-tränarassistentutbildning. Från 2021 är Robert antagen till PGA:s HTU – Högre Tränarutbildning som innehåller ca 24 kursveckor under 3 år med mentorstid under sommarperiod. Roberts intressen, förutom golfen, är skidåkning, hans familj, resor och umgås med vänner.

Vid sidan av engagemanget på Samuelsdal har Robert även en anställning som assisterande PRO på Älvkarleby GK. Han syns tidvis även i reception och shop där, så skall du spela Älvkarleby i sommar kan du komma att träffa på honom där också!

Robert har huvudansvaret för utvecklingskurserna samt vår Trackman 4. Robert erbjuder även han privatlektioner.
Kontakt Robban: tel: 070-316 44 12, robban@samuelsdalgolf.nu