Junior och elit

Samuelsdals Golfklubb har en växande juniorverksamhet och under 2021 är det två stora tävlingar/tourer för våra juniorer där vi behöver våra medlemmars hjälp.

Juniorkampen

Torsdagen den 5 augusti är vi värd för Juniorkampen vilken är en mycket stor tävling för länets juniorer och många tillresande tävlande. Till denna tävling önskar vi hjälp med personer som kan tänka sig att ställa upp att gå med som fadder på tävlingen 1-2 personer per boll. För ett professionellt bemötande bör det inte vara föräldrar eller övrig släkt till tävlande.

Mer info finner ni här: Juniorkampen på dalagolf.se

Teen Cup

En stor och viktig tävling för våra ungdomar födda 2005-2008, en klass per ålder och kön. För många ungdomar i Sverige och världen är detta en första tävling.

Tävlingen är öppen för alla med hcp 54 och lägre. De som kommit ner till 36 i hcp och därunder, kvalar vidare till kommande steg. Det är en breddtävling på klubbnivå som går vidare till gruppkval, regionkval och avslutas med en riksfinal.

Här på Samuelsdal Golf vill vi uppmana alla som uppfyller kriterierna att ställa upp på kvaltävlingen den 17/6. Det blir en rolig och lärorik dag med flertal aktiviteter runt om själva tävlingen på banan.

Alla deltagare belönas med en handduk och ett diplom.

Även till denna dag önskar vi personer som vill ställa upp för klubbens framtid, våra härliga ungdomar och juniorer.

Vi inom juniorverksamheten behöver engagemang från föräldrar, anhöriga och andra glada golfare.

Vi behöver vuxna som finns med och stöttar upp på träning då gruppen är stor och behöver delas in i mindre grupper där det behövs vuxna som peppar och håller i ramarna. Är vi fler föräldrar/anhöriga kan vi fördela vårt ansvar och uppgifterna blir mindre för alla. Uppdraget blir inte så stort för Er och Ni får chansen att umgås med ett gäng härliga ungdomar/golfkamrater.

Alla vuxna är viktiga, här kan vi skapa kontakter som ger en ökad trevnad och skapar en stor Vi-känsla hos oss på Samuelsdal.

Vi ber er föräldrar till juniorgruppen att höra av er till undertecknad med vad just Ni kan ställa upp med och när.

Ni övriga glada golfare som tycker detta är en viktig verksamhet och vill ställa upp på träningar och tävlingar skickar också ett mail till mig. (Det går även bra att lämna namn, mail och telefonnummer till kansliet.)

Vänligen juniorkommittén genom

Madeleine Dolleris

madeleine@dolleris.se

073-1529096