Torsdags-Scramble

Torsdagsscramble på Samuelsdals Golfbana. Startar torsdag 3 juni.

Vi spelar korta slingan (hål 10-18) med kanonstart varje torsdag.

Du behöver anmäla dig senast 18:00, onsdagar via något av följande tre alternativ;
1) Skriv upp dig på anmälningslista i klubbhuset.
2) Skicka ett mail till danielssvenolsson84@gmail.com
3) Ring Sven Olsson på 070-578 20 35.
Namn och hcp ska framgå.

Klubbens populäraste tävling är torsdagsscramble med korvgrillning, vilket anordnas varje torsdag kl. 18.00. Varje spelare anmäler sig på en lista i klubbhuset och betalar en liten startavgift, (se nedan) som till stor del går tillbaka i form av priser till de tre bästa lagen. Samling och lagindelning sker 30 min före start. I scramble slår alla lagets spelare ut sin boll från den tee de ska spela från. Därefter väljer laget vilken boll man ska spela vidare från. Platsen markeras och därifrån slår alla lagmedlemar sitt nästa slag och så vidare tills bollen har gått i hål och lagets resultat noterats. Alla spelare är lika välkomna oavsett ålder och golfkunnande. Tävlingsformen är särskilt väl lämpad för nybörjare men lockar även yngre och duktiga golfare.

Utifrån anmälningslistan gör tävlingsledningen lagindelningar och försöker att skapa så många och så jämnstarka lag som möjligt. I varje lag finns en erfaren lagkapten, som håller ordning på laget och reglerna, fyller i scorekortet och skapar god laganda. Tävlingen startar 18.00 med s.k. kanonstart, d.v.s. att samtliga lag tilldelas ett eget starthål, varefter alla 9 hål spelas varvet runt. Tävlingen avrundas med en gemensam återsamling med korvgrillning och trevlig samvaro samt prisutdelning.

Kostnad: 30 kr/gång för medlemmar i Samuelsdals Golfklubb, 50 kr/gång för dig som inte är medlem hos oss. För dig som inte har spelrätt på vår bana tillkommer greenfee enligt gällande taxa.

Välkomna!

Sven Olsson & Anette Ivarsson/tävlingsledare