Torsdags-Scramble

En tradition med historia

Torsdags-scramble på Samuelsdal GK är en älskad tradition som sträcker sig långt tillbaka i klubben’s historia. Varje vecka samlas entusiastiska golfare för att delta i denna spännande tävling och njuta av gemenskapen på banan.

Spelupplägg och regler

Torsdags-scramble spelas i scramble-formatet där lag av golfare tävlar mot varandra. Varje lag består vanligtvis av 4 spelare som tillsammans arbetar för att få det bästa resultatet på varje hål. Varje lag lottas. 

Öppet för alla

Torsdags-scramble är öppen för alla medlemmar på Samuelsdal GK, oavsett erfarenhet eller skicklighet. Det är en fantastisk möjlighet för golfare att träffas, spela tillsammans och ha roligt på banan.

Gemenskap och kamratskap

Förutom att vara en tävling är torsdags-scramble också en möjlighet att bygga starka vänskapsband och njuta av gemenskapen inom klubben. Det är en tid att dela skratt, utbyta historier och skapa minnen på och utanför banan.

Anmälan och Tidpunkt

Torsdags-scramble äger rum varje torsdag på Samuelsdal GK under golfsäsongen. Anslut dig på och förbered dig för en rolig och spännande dag på banan.

Kontakta klubben för mer information

Kontakta Samuelsdal GK för mer information om torsdags-scramble och hur du kan delta. Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande dag på banan.

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo