Ny Klubbchef på Samuelsdal Golf!

Hej golfvänner!
Som de flesta av er medlemmar redan vet vid det här laget har Lasse Käck valt att sluta som Klubbchef/verksamhetsledare i Samuelsdal Golf. En ny person har utsetts till efterträdare, Johan Bergström Brahn.
Vi hälsar Johan varmt välkommen till Samuelsdal Golf och ser fram emot ett gott samarbete. Här nedan följer Johans presentation:

Hej!
Jag är 32 år och brinner för golfen både i små och stora frågor. Intresset för golf har varit med mig länge och jag började spela redan som ung. Eftersom min dröm var att jobba med golf började jag att studera, först en högskoleutbildning i Sportmanagement 180 hp och sedan PGA s Högre Tränarutbildning (HTU 18-21). Som tränare får man chansen att utveckla medlemmarna till bättre golfare och som klubbchef finns möjligheten att skapa förutsättningar för en attraktiv miljö. I kombinationen av att både vara klubbchef och tränare har jag fått en bredare och djupare förståelse för medlemmars olika behov. När jag inte tänker på golf, spelar jag gärna Padel och umgås med min familj. Tillsammans med min fru Nathalie och vår son Pelle på 1 år bor vi i Hosjöstrand i Falun.

Den 1 mars tillträder jag som klubbchef på Samuelsdals Golfklubb som ska bli otroligt roligt och inspirerande. De fyra senaste säsongerna har ni hittat mig på Hofors Golfklubb i en kombinerad roll som både klubbchef, sportchef och tränare. En bred roll som har innefattat allt förutom att klippa gräs i stort sett. Nu ska det bli kul att vara med i Samuelsdal Golf´s fortsatta utveckling när jag tillträder efter Lasse Käck. Käcken har gjort en grymt arbete med klubben och han kommer finnas kvar i organisationen men nu enbart som greenkeeper. Det känns bra att Käcken finns kvar nära som stöd och kan fortsatta utvecklingen. Min roll på klubben kommer förutom den administrativa delen att bistå Jonas Osterman med klubbens juniorer och främst elitjuniorerna. En del av de killarna har tränat hos mig i Hofors via sin gymnasieutbildning och det ska bli kul att få vara med i klubbens fina juniorverksamhet.

Golfen har haft en otrolig utveckling de senaste två säsongerna och nu handlar det om att förvalta det rätt. Vad som är rätt är givetvis en svår fråga att ge svar på nu, men jag tror att en golfklubb alltid kommer behöva utvecklas på ett eller annat sätt. På årsmötet i höstas godkändes Samuelsdals GKs styrelseförslag om att tillfälligt höja medlemskapsavgiften med 500 kr för att förbereda för ett uppköp av ägarbolaget. Det här väcker självklart olika känslor och det finns många positiva fördelar med den plan som är på gång. Det här ser jag framemot att ventilera tillsammans med er under säsongen om hur Samuelsdal Golf ska utvecklas de kommande åren. Det är ett omfattande arbete som har satts igång och slutmålet från Samuelsdals GK styrelse är att öka värdet på medlemskapet för varje enskild medlem. Tidsramen är inte klar och det finns några knutar som behöver lösas på vägen.

Samuelsdal Golf AB har även beslutat kommande spelavgifter och justeringen blir enligt nedan, en justering för att möta ökade driftkostnader med bland annat ökade dieselpriser. Fullständiga priser på Spel- och medlemsavgifter till 2022 finner ni på hemsidan:
https://www.samuelsdalgolf.nu/spel-och-medlemsavgifter/

Tack för ni tog dig tid att läsa detta nyhetsbrev och mer info kommer komma löpande om vad som sker på klubben innan vi startar upp efter vintern. Fakturorna för spelavgiften kommande säsong skickas strax ut och ni hittar de inom kort i mailkorgen. Kommer ni av någon anledning inte vara medlem säsongen 2022 vill vi att ni meddelar det snarast möjligt. Kansliet kommer vara stängt fram till den 1 mars och eftersom Lasse Käck redan har slutat på kansliet och undertecknad tillträder först den 1 mars kommer det vara svårt att komma i kontakt med oss. Vid angelägna frågor kontakta antingen klubbens ordförande Sven Hillgren eller bolagets ordförande Robert Östman. Vi tackar på förhand för tålamodet och hoppas ni ser framemot denna säsong lika mycket som vi gör. Nu laddar vi för en fantastisk golfsommar på Samuelsdal.

Vi ses på klubben

Bästa hälsningar,

Johan Bergström Brahn

Klubbchef Samuelsdals GK

Verksamhetschef Samuelsdal Golf AB

PGA Professional

Copyrights © 2024