Johan Bergström Brahn

Introduktion

Ta del av golfvärlden med Johan Bergström Brahn, en engagerad och erfaren klubbchef på Samuelsdals Golfklubb i Falun. Med sin passion för sporten och sitt ledarskap på en framstående golfanläggning, guidar Johan golfare i alla nivåer.

Professionell ledare

I rollen som klubbchef tar Johan ansvar för den dagliga driften av Samuelsdals Golfklubb och är en drivande kraft för att främja golfsporten i Falun. Hans strategiska ledarskap har bidragit till klubbens utveckling.

Personligt anpassade lektioner

Som PGA-tränare erbjuder Johan personligt anpassade lektioner som täcker allt från grundläggande teknik till avancerade strategier. Varje lektion skräddarsys för att hjälpa golfare att nå sina individuella mål och maximera sitt golfpotentiale.

Engagemang i Golfakademin

Johan är inte bara en tränare på banan utan även drivande i Faluns Golfakademi och Hagströmska Golfgymnasium. Han strävar efter att skapa en inkluderande och lärande miljö för golfare i alla åldrar och erfarenhetsnivåer, vilket gör Samuelsdals Golfklubb till en plats där passionen för golfen delas och växer.

Avslutande Ord

Utforska golfens möjligheter under ledning av Johan Bergström Brahn, där varje lektion är en chans att utvecklas och njuta av spelet. Boka din privata lektion och utforska Samuelsdals Golfklubb för en förstaklassig golfupplevelse i Falun.


Priser

Privatlektioner Pris
Privatlektion 40 min 700 kr
Privatlektion 3×40 min 1800 kr
Grupplektion 60 min 900 kr
Företag/Event/Afterwork Pris per offert

Kontakta oss vid frågor
    Copyrights © 2024