Nyhetsbrev v.8 Sportlov och Årsmöte

Bästa medlem!

Sportlovet väntar nästa vecka och vintern har hittat tillbaka med massor av snö och den efterlängtade golfpremiären får vänta ett tag till.

På söndag är det dags för Årsmöte för Samuelsdal Golfklubb i Pensionatet klockan 13:00. Styrelsen önskar er varmt välkomna. Vi ses!

Den 28 februari är det förfallodatum på årets avgifter och ni hittar era avgifter på Min Golf. Ni loggar in via mingolf.se med Golfid och klickar på Obetalda avgifter. Här hittar ni era avgifter, observera att ni inte kan betala Medlemsavgift och Spelavgift i samma transaktion, men Tillförhöjd medlemsavgift och ordinarie Medlemsavgift går bra tillsammans.

För att komma vidare till Swedbank Pay behöver ni välja vilken avgift ni vill betala genom att markera avgiften i den lilla svarta rutan, sen får ni klicka er vidare och godkänna köpevillkoren. Sen kan ni välja betalmetod Swish, Kort, Faktura eller Delbetalning.

Här kommer en film på hur ni betalar årets avgifter.
https://www.youtube.com/watch?v=rH5sdq0jTrQ

Ni har väl inte missat att årets kurser ligger uppe för anmälan på hemsidan. https://www.samuelsdalgolf.nu/kurser/komma-igang-kurser/

 

Vill ditt Företag också synas hos oss?

Samuelsdal är en populär samlingsplats och en viktig plats för våra medlemmar att kunna spela golf på. Här samlas vi över generationer och spelar tillsammans. Stadsnära golf i härlig parkmiljö som är lättillgänglig att besöka via cykel eller till fots. Vill ni också vara med och utveckla Samuelsdal Golf och bidra till att alla kan spela golf hos oss utifrån sina förutsättningar?

Vi söker er som vill synas hos oss och stötta våran verksamhet för fortsatt utveckling.

Populära motprestationer
– Spelrätter
– Greenfeebiljetter
– Exponering
– Privatlektioner
– Rangekort
– Företagsgolf
– Personalevent

Till 2023 kommer Samuelsdal Golfklubb införa en Golf Weekend med tre tävlingsdagar och här söker vi Tävlingssponsorer som vill synas i samband med tävlingsdagarna.

Kontakt
Johan Bergström Brahn
Verksamhetsledare
Samuelsdal Golf
johan@samuelsdalgolf.nu
070-63 37 507

Tack för att du tog dig tid att läsa detta nyhetsbrev och snart är det äntligen dags för en ny golfsäsong. Njut av Sportlovet och ta hand om varandra.

Glöm inte årsmötet nu på söndag, vi ses 13:00

Allt gott!
Johan Bergström Brahn

 

 

Copyrights © 2024