Nyhetsbrev v.6

Varmt välkomna till en ny golfsäsong!

Vintern fortsätter att hålla i sig och i skrivande stund skiner solen helt fantastiskt över golfbanan.

Hoppas ni är lika laddade som vi för en ny golfsäsong på Samuelsdal Golf. Vi kommer från några tuffa säsonger och vintrarna har inte varit med oss. Fram tills nu har det i stort sett varit ihållande kallt och det har inte kunnat bildats någon is under snön. Det är alltid ett bra tecken att det får vara ett fint snölager som skyddar gräset.

Vad händer på klubben under vintersäsongen?
Samuelsdals Golfklubbs nya styrelse med nye Ordf. PO Lindgren i spetsen har jobbat med klubbens fokusområden Juniorer, Seniorer och Paragolfare. Tre viktiga områden i fokus för att skapa stimulerade och roliga aktiviteter för samtliga grupper. Arbetet går bra och vi har nyheter på alla områden som kommer presenteras närmare i kommande Nyhetsbrev. I klubbhuset pågar en renovering för öppnare och trevligare umgängesytor till säsongen. Kul va? Våran hemsida får även ett ansiktslyft och för tillfället är den nedstängd och öppnas upp under nästa vecka.

PO Lindgren har utvecklat Tävlingskommittén till en Ban och Tävlingskommitté som har till uppgift att anordna tävlingar och driva arbetet framåt med golfbanans utveckling. Ett viktigt arbete och den här gruppen har med täta möten under vintern satt upp ett tävlingsprogram för säsongen. Golfbanans utveckling är en viktig del och tillsammans har vi satt en plan hur vi kan utveckla golfbanan med både befintlig personal och ideella krafter.

På Min Golf hittar ni redan nu säsongens helgtävlingar och klubbmästerskap, kom ihåg att sök mellan maj-oktober för att hitta alla tävlingar. Anmälan är öppen och anmäl dig och ditt lag redan nu.

En ny tävling är MoreGolf Mastercard den 10 augusti och alla ni som har MoreGolf Mastercard har fri anmälningsavgift till tävlingen. Bra va? Vill ni också ha fri startavgift till tävlingen och ett förmånligt betalningsalternativ till Spel och medlemsavgifter kan ni skaffa kortet via länken längre ner och där hittar ni även en kampanjkod som ger ett stöd till våran utveckling.

Årets Spel och medlemsavgifter
På Min Golf hittar ni årets avgifter under Obetalda Avgifter och har ni några funderingar når ni oss enklast via mail. Förfallodatum på avgifterna är den 29 februari.
info@samuelsdalgolf.nu

MoreGolf Mastercard 10 augusti

MoreGolf Mastercard Invitational Bilda ett 3-mannalag och var med och spela! Spelformen är Scramble. MoreGolf Mastercard kortinnehavare har fri anmälningsavgift.

Vinnande lag vinner ett Pro-Am lag där ni bildar ett lag tillsammans med ett proffs på Cutter&Buck Tour 2025.

Vill du läsa mer och ansöka om ett MoreGolf Mastercard gör du det på golf.se/moregolf Ange kampanjkoden ”Samuelsdal” så är du med och bidrar till klubbens utveckling. Vill du veta mer kontakta klubben. Tävlingen genomförs i samarbete med Svenska Golfförbundet och MoreGolf Mastercard.

Nu vill vi önska er en riktigt trevlig helg.

Bästa hälsningar,
Johan Bergström Brahn
Samuelsdal Golf

 

 

 

Copyrights © 2024