Nyhetsbrev v.42

Nyhetsbrev v.42

 

Bästa medlemmar,

 

Kylan börjar ta över på allvar och den sista golfrundan för säsongen kommer allt närmare, kom ut och spela hos oss innan vintern tar över. Vi håller golfbanan öppen tills vidare och inväntar nästa veckas väder, nu har vi påbörjat de nödvändiga arbetena för att göra golfbanan redo för vinter. Tack för eran förståelse.

 

Imorgon torsdag kör vi stenplockning igen 09:00

Tack för hjälpen med rensning hittills av sten på vår extra green mellan hål 6 och 8, nu börjar det finnas ordentligt med sten för att fortsätta bygget av våra fina stenmurar. Vi kör ett ryck till nu torsdag den 20 oktober och då behöver vi hjälp med att rensa och fortsätta bygget av stenmurarna. Samling 09:00 utanför klubbhuset. Ta med grep, kratta eller spett. Varmt välkomna att göra skillnad för Samuelsdal Golf.

 

Rensning av Sly bakom rangen på lördag 09:00 för juniorerna.

Vi samlas 09:00 för att dra ner sly bakom rangen och samlar in rangebollar som vi hittar i skogen bakom nätet. Vi pausar för en pizzalunch och avslutar med 9 hål spel. Varmt välkomna och anmälan sker till johan@samuelsdalgolf.nu

 

Vinterträning för juniorer 2022/2023

Vinterträning I Trackman med Privatlektioner tillsammans med Johan Bergström Brahn. Vi tränar hos Eljas i deras studio med Trackman 4 och fokus kommer vara att utveckla eran svingteknik. Vi tränar i mindre grupper för högt fokus under passen. Anmäl er för en bättre golfsommar.

Mer info: Vinterträning Samuelsdal Golf

Pris 2000 kr

 

Anmälningarna börjar rulla in till Samuelsdal Golfs klubbresa till La Sella i april 2023! Häng med du också på en kickstart på nästa års golfsäsong

Det blir spel och träningsresa till härliga La Sella i Alicante, Spanien den 11-18 april 2023. Vi tränar ca 2 timmar på förmiddagen och spelar golf efter lunch. En dag besöker El Bosque för en trevlig utflykt för att spela 18 hål golf.

Anmäl dig via länken Anmälan till golfresa med Samuelsdal Golf till La Sella 11-18 april 2023 (google.com)

Samuelsdal La Sella våren 2023

 

 

Ha en fin dag

 

 

Bästa hälsningar

Johan Bergström Brahn

Verksamhetsledare / Klubbchef

 

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo