Nyhetsbrev v.40

Bästa medlemmar,

 

Säsongen börjar lida mot sitt slut och Dalecarlia Golfcenter har flyttat shopen till Dalsjö GK. Där finner ni det som finns kvar efter säsongen och självklart med fina erbjudanden t.o.m 16 oktober. Kansliet är bemannat dagtid utan officiella öppettider, har ni tur finns det en kopp kaffe att värma er med efter en härlig höstrunda.

 

Tack för hjälpen förra veckan med rensning av sten på vår extra green mellan hål 6 och 8, denna vecka på torsdag kör vi igen. Vi samlas 10:00 utanför klubbhuset med grep, kratta eller spett och kör en ryck till. Varmt välkomna att göra skillnad för Samuelsdal Golf.

 

Samuelsdal Golf åker till La Sella i april 2023!

Häng med Johan & Oskar på en spel och träningsresa till härliga La Sella i Alicante, Spanien den 11-18 april 2023. Vi tränar ca 2 timmar på förmiddagen och spelar golf efter lunch. En dag besöker El Bosque för en trevlig utflykt för att spela 18 hål golf.

Samuelsdal La Sella våren 2023

Anmäl dig via länken Anmälan till golfresa med Samuelsdal Golf till La Sella 11-18 april 2023 (google.com)

 

 

Elit och talanggruppen fortsätter att träna 17:00 på måndagar så länge det går innan vi stänger för säsongen. Målet är att kunna träna oktober ut innan vi behöver fortsätta träningen i anna form. Vi är intresserade att veta hur många som vill och kan träna på måndagskvällen även under vintertid. Skicka din intresseanmälan till johan@samuelsdalgolf.nu med hcp, golfid och ambition med vinterträning, av tidigare erfarenhet från vinterträning är det en perfekt väg till att utveckla sin sving till nästa säsong. Skicka ett mail vid intresse och börja följ oss på Samuelsdal Golfakademi på facebook för löpande info om juniorträningar.

 

 

Vi ses på klubben.

 

 

Bästa hälsningar

Johan Bergström Brahn

Verksamhetsledare / Klubbchef

Copyrights © 2024