Nyhetsbrev v.39

Äntligen Höstgolf

Solen skiner och det bjuds på härliga höstdagar, passa på och spela din bästa golf innan vintern tar över. Golfbanan börjar hämta sig fint och det har äntligen torka upp. Förra veckan påbörjade arbetet med att renovera greenerna och först ut var hål 6-8. Vi har djupluftat och lagt på ca 1 ton sand per green för att skapa bättre växtmöjligheter för kommande säsong. På torsdag fortsätter vi med tre greener till och nu är det dags för nedre övningsgreenen, hål 3 och 5. Vi håller den Långa slingan stängd och öppnar när vi är klara. Tack för eran förståelse.

Nu har Dalecarlia Golfcenter tömt shopen och samlar ihop sina butiker till en i Dalsjö. Passa på att fynda innan säsongen är slut. Nedan ser ni vilka vassa erbjudanden som finns.

Avslutning för Dam & Herrtour

Avslutning Damtouren 3 oktober 18:00
Anmälan: https://mingolf.golf.se/Competition/4192966

Avslutning Herrtouren 12 oktober 16:00
Anmälan: https://mingolf.golf.se/Competition/4203220

Säsongen är inte över än och det finns mycket golf kvar innan vi stänger för säsongen. Vi håller öppet så länge vädret tillåter och under hösten kommer vi fortsätta jobba med greenerna för bättre förutsättningar till nästa år. Nu när shopen är tömd har vi stängt receptionen med fasta öppettider. Framöver blir det öppet sporadiskt och då är ni välkomna in. Nästa vecka v.40 är det helt stängt i receptionen, ni når oss via mail.

Vi har under säsongen gjort regelbunda greenfeekontroller och ertappat en del spelare. Prata gärna med era barn om att det inte är okej att tillåta sina kompisar att spela gratis golf. Vill man spela hos oss behöver man betala greenfee eller bli medlem. Tillsammans är det vi medlemmar som skapar Samuelsdal Golf och tillsammans kan vi utvecklas.

Fredag den 13 oktober bjuder Bröderna Kruses Bygg in till en 4 manna Scramble 9 hål på Hål 10-18. Kanonstart 15:00.
Anmälan: https://mingolf.golf.se/Competition/4203786

Tack så länge och njut av fina höstdagar!

Bästa hälsningar,
Johan Bergström Brahn

 

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo