Nyhetsbrev v.38

Bästa medlemmar,

 

Hösten är här på allvar med kyliga och dimmiga morgnar. Golfbanan har hämtat sig fint på slutet och passa på att spela innan frosten och kylan tar över. Som vanligt på hösten är det dags för olika avslutningstävlingar och förra veckan spelades Höstrusket en trevlig scramble, tack alla deltagare som var med och gjorde upp om segern.

 

Bankengolfen gjorde äntligen comeback efter ett uppehåll pga av Covid-19, Ingemar med personal bjöd på en heldag som avslutades med en trevlig middag. Vi tackar Banken Bar & Brasseri för ett väl genomfört arrangemang. I onsdags var det avslutning för säsongens populära Seniorgolf med kaffe och tårta i det härliga höstvädret. Tack alla som har varit med och kämpat i birdies hela säsongen på onsdagsförmiddagarna.

 

Förra hösten påbörjades bygget av en extra green mellan hål 6 och hål 8 som kommer vara räddningen för ev. framtida vinterskador på våra greener. Nu behöver vi din hjälp att förbereda ytan för att kunna så gräs där i vår. Massorna kommer från de grävarbeten som gjordes förra hösten på hål 7, problemet är att massorna innehåller stenar som behöver sorteras bort. Vi samlas torsdagen den 29 september 10:00 vid klubbhuset för en gemensam ideell insats. Ta med spett, grip och skottkärra om ni har för att kunna underlätta arbetet med att sortera bort stenar.

 

 

Samuelsdal Golf åker till La Sella i april 2023!

Häng med Johan & Oskar på en spel och träningsresa till härliga La Sella i Alicante, Spanien den 11-18 april 2023.

För mer info och bokning Samuelsdal La Sella våren 2023

 

Elit och talanggruppen fortsätter att träna 17:00 på måndagar så länge det går innan vi stänger för säsongen. Målet är att kunna träna oktober ut innan vi behöver fortsätta träningen i anna form. Vi är intresserade att veta hur många som vill och kan träna på måndagskvällen även under vintertid. Skicka din intresseanmälan till johan@samuelsdalgolf.nu med hcp, golfid och ambition med vinterträning, av tidigare erfarenhet från vinterträning är det en perfekt väg till att utveckla sin sving till nästa säsong. Skicka ett mail vid intresse och börja följ oss på Samuelsdals Golfakademi på facebook för löpande info om juniorträningar.

 

 

Dalecarlia Golfcenter växlar upp REAN i Shopen!

Välkommen att fynda! Först till kvarn gäller och passa på innan vi stänger shopen på Samuelsdal Golf den 30 september.

 

Demo 70 %

Konfektion 70 %

Skor 70%

Bagar 50 %

Vagnar 50 %

Klubbor 50 %

Bollar, ta 3 betala för 2

Erbjudande gäller på ordinarie priser och så längt lagret räcker.

 

 

 

Vi ses på klubben.

 

 

Bästa hälsningar

Johan Bergström Brahn

Verksamhetsledare / Klubbchef

Copyrights © 2024