Nyhetsbrev v.35

Regn och regn och mera regn, men nu öppnar vi igen

Nu är det dags att öppna upp igen efter ihållande regnoväder och nu hoppas vi på att solen tar över. Imorgon är det dags för Dalagolfen 50+ och då öppnar vi upp för spel. Vi hoppas att vi kan hålla banan öppen resten av veckan för spel.

I lördags avgjordes Dala Bilgalleri 2 manna Scramble och vinnare blev Peter Gustafsson och Jesper Johansson på imponerade 45 slag. Stort grattis till segern och tack till Dala Bilgalleri för en väl genomförd tävling.

Helgen avslutades Samuelsdals Putting Master som årligen genomförs med Arilds fina engagemang. För 17:e året i rad och 2023 års mästare blev Jesper Knutsson som besegrade Jakob Kruse i finalen. Stort grattis till Jesper Knutsson och tack till Byxshopen och Dala Bilgalleri för fina priser. Tack Arild för att du är du och genomför denna trevliga tävling.

På juniorsidan tävlar våra juniorer på och i helgen var det Junior Rookie Tour på Hagge GK. På första och andra plats hittar vi Samuelsdals juniorerna Rasmus Wedholm etta och Noah Kanphai på en fin andra plats. Väl spelat och grattis till en väl genomförd tävling.

 

30 års Jubileumsscramble 9 september

Snart är det dags för 30 års Jubileum på Samuelsdals Golfklubb. Var med och fira 30 år med en lottat scramble och avslutande middag i Pensionatet den 9 september. I samband med middag kommer en presentation av klubbens historia.

Varmt välkomna!

Vi ses på klubben
Johan

Copyrights © 2024