Nyhetsbrev v.31

Regn och mer regn väntas…

Det efterlängtade regnet har kommit för att stanna och kommande dagar ser tyvärr blöta ut. Vi hoppas på en bättre prognos och håller tummarna för torra dagar. I helgen avgjordes den fantastiska Stickan One Hand Open på Samuelsdal och spelformen var slaggolf men med en hand över 9 hål. Stort tack till Stig ”Stickan” Olsson för ditt engagemang och värdskap för tävlingen. Vinnaren av årets tävling blev Mattias Hjort på imponerade 42 slag. Grattis!

Augusti är klassik tävlingsmånad och redan nästa vecka drar tävlingarna igång. Först ut på onsdag är det Dalagolfen 50+ Södra och följs upp med Par 3 DM åldersklasser på söndag. Var med och utmana spelare från grannklubbarna på eran hemmabana. Anmälan hittar ni på Min Golf och där hittar ni kommande tävlingar som årets Klubbmästerskap den 19 augusti som går samtidigt som KM Åldersklasser, som följs upp med populära KM två generationer dagen efter. Boka in helgen den 19-20 augusti som är våran stora KM helg.

 

Dalarnas största golfrea i shopen

Dalecarlia startar igång sin stora rea och passa på att shoppa dina favoriter om vädret sviker i helgen.

Medlemserbjudande säsongen 2023 & 2024
Bli medlem idag och få fritt Spel -och medlemsavgift även 2024. Meddela era vänner som har tagit en paus från golfen att det är dags igen av spela golf tillsammans på Samuelsdal. Erbjudande gäller endast fullvärdiga medlemskap

Tack för att ni tog er tid att läsa detta nyhetsbrev och vi påminner er igen om att anmäla er till kommande tävlingar i augusti. Samtliga tävlingar hittar ni på Min Golf.

Vi ses och ha en fin helg

Vänligen
Johan Bergström Brahn

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo