Nyhetsbrev v.28

Tack för årets Golf Weekend

Förra veckan avgjordes årets Golf Weekend på Samuelsdal Golf, tre dagar av spel som summerades ihop till en totalställning. Lag Björn Ristner och PO Lindgren höll undan och vann med ett poäng före Katarina och Jon Norberg. Det blev en trevlig helg som började med ihållande regn och avslutades med strålande sol och pannkaksbuffé i Pensionatet. Stort grattis till Björn och PO för bra spel hela helgen.

På söndag är det dags för årets höjdpunkt och det är Stickan One Hand Open, spel med en hand över 9 hål, in och anmäl er innan den stänger torsdag 15:00.

Anmälan
https://mingolf.golf.se/Competition/3897724

Tävlingsinformation

Samuelsdals GK och paragolfaren Stig ”Stickan” Olsson inbjuder alla till en tävling där Du får prova hur det är att bara ha en hand att spela golf med samt tävla mot paragolfare på deras villkor. Du får ta med dig max 14 klubbor i bagen, men bara använda en hand när du slår. Slagtävling scratch över 9 hål. Vi spelar hålen 1-9, herrar från röd tee och damer från orange tee. På hål 4 har vi en deltävling ”längsta drive” för damer respektive herrar.

Varmt välkomna!

 

Bokningsläget

Vi har uppdaterat tidsbokningen inför semestertiderna nu när trycket på golfbanan ökar.

Ej Webbokning hål 1
Nu finns det en tid i timmen som är bokning på plats i shopen. Tiderna är halv under den tid som shopen har sina öppettider. Vi ser att behovet för fler lediga tider via Min Golf och MG Bokning är större än bokning på plats. Bollränna gäller fortfarande på hål 10 förutom vid tävlingar, på Min Golf kan ni se bokningsläget på hål 10.

Bokning 07:00-19:00
Vi har förlängt antalet tider som är bokningsbara fram till 19:00 istället för 18:00 pga av högt tryck på kvällarna och efter 19:00 är det bollränna som gäller.

Tack för att ni tog er till att läsa detta nyhetsbrev och känner ni någon som borde börja med golf har vi släppt nya tider för Nybörjarkurs med start den 1 augusti. Klicka på länken nedan.

Min Golf

Bästa hälsningar,
Johan Bergström Brahn
Samuelsdal Golf

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo