Nyhetsbrev v.27

Nyhetsbrev v.27

 

Bästa medlemmar,

 

Lag SM och The Open väntar, vilket innebär att vi är mitt i sommaren och The Open ska fira 150 års jubileum med spel på klassiska St Andrews. Det är svårt att inte bli exalterad och samtidigt som The Open avgörs, kommer klubbens Elitlag spela Lag SM div 1 på Hagge GK torsdag-lördag. Ni kan följa resultatet via Min Golf och håll tummarna för våra grabbar. Vi önskar er lycka till och spela väl.

 

I veckan har vi ännu en gång stödsått våra skadade greener och sakta men säkert växer gräset ihop. Vi passade även på att dressa greenerna i veckan och vältade för att förbättra bollrullen. Helgens regnskurar blev perfekt och kommande golfväder ser lovande ut, runt 20 grader med inslag av moln. Ett perfekt väder för både golf ute och inne i  TV soffan.

Juniorträningarna fortsätter som vanligt i julimånad, den skillnad som blir är att Talang och Elitgruppen slås ihop och startar båda 19:00. Denna månad är det fokus på spelstrategi med spel på bana.

 

 

Kommande tävlingar

12 juli  Herrtouren Långa & Tjejtouren Korta

13 juli – SGT Samuelsdal Golf Tour – Anmälan Min Golf

24 juli – Stickans One Hand Open  – Anmälan  Min Golf

30 juli – Footjoy/Titleist Greensome – Anmälan Min Golf

 

Ha en fin sommar och dessa veckobrev kommer ta en kortare paus under julimånad för att komma tillbaka i augusti igen.

 

Vi ses och lycka till med kommande golfrundor. Spela säkert och ta hand om golfbanan. Glöm inte att anmäla er till Stickans One Hand Open och Footjoy/Titleist Greesome i slutet av juli.

 

Detaljerat veckoschema v.28

Veckoschema v-28

 

Bästa hälsningar

Johan Bergström Brahn

Verksamhetsledare / Klubbchef

Copyrights © 2024