Nyhetsbrev v.26

Nyhetsbrev v.26

 

Äntligen juli och semestern är här för många!

 

Vi fick känna på en härlig värmebölja över midsommarhelgen och nu visar prognosen ett behagligare golfväder igen. Tack för all feedback på den nya Långa Banan, kul att många har testat och uppskattar den nya slingan.

Det är fullt fart med tävlingar och kul att många väljer att delta. Nästa vecka skulle Samuelsdals populära Putt KM arrangeras och efter en noga övervägning har beslut kommit att tävlingen skjuts upp till ett senare datum. Tävlingsledningen återkommer med ett nytt datum när årets Puttmästare ska utses.

 

Den 7-9 juli är Sam´s FoodTruck ute på andra uppdrag och kommer åter igen på söndag den 10 juli med öppettider som vanligt igen.

 

Juniorträningarna fortsätter som vanligt i julimånad, den skillnad som blir är att Talang och Elitgruppen slås ihop och startar båda 19:00. Denna månad är det fokus på spelstrategi och spel på bana kommer förekomma under träningarna.

 

 

Kommande tävlingar

5 juli

Herrtouren Korta– Anmälan Min Golf

Tjejtouren Långa – Anmälan Min Golf

 

6 juli – SGT Samuelsdal Golf Tour – Anmälan Min Golf

 

10 juli – Samuelsdals Mixed Dam/Herre – Anmälan Min Golf

 

24 juli – Stickans One Hand Open  – Anmälan  Min Golf

30 juli – Footjoy/Titleist Greensome – Anmälan Min Golf

 

Vi ses på klubben och missa inte att Ping kommer fredag den 8 juli mellan 15:00-19:00 för Demodag. Boka din personliga tid i shopen för att testa årets nyheter.

 

Kommande veckas Veckoschema v.27

Veckoschema 27

 

Bästa hälsningar

Johan Bergström Brahn

Verksamhetsledare / Klubbchef

Copyrights © 2024