Nyhetsbrev v.26

Äntligen regn!

En helg av välbehövligt regn och nu till veckan är det dags för Golf Weekend på Samuelsdal Golf. Tre tävlingsdagar som även summeras ihop i en totalställning. Anmäl dig på Min Golf och utmana i kampen om totalen.

I veckan har våra juniorer spelat Junior SM Klubblag på Öjestrand GC. Samuelsdal ställdes mot Dalsjö GK, Gävle GK, Golf Uppsala AIK, Upsala GK och Öjestrand GC. En tuff utmaning och det avgjordes sista dagen i matchspel mot Gävle GK. Samuelsdals juniorer gav Gävle en match och det räckte tyvärr inte hela vägen. Men nu åker vi hem och tränar för att komma tillbaka starkare nästa år. Det var både roligt och utvecklade att få möta sverigeeliten på juniorsidan. Grattis Gävle, Upsala och Dalsjö till nästa steg.

I lördags åkte ett gäng  laddade juniorer från Samuelsdal för steg två i Teen Cup på Snöå GK. I P16 klassen delade Lucas Ljungqvist segern med Albin Lööv från Falun-Borlänge GK och både gick vidare i kampen om sveriges bästa P16 spelare 2023. I P14 klassen kom Rasmus Wedholm 4 och knep en plats till nästa steg. Grattis Lucas och Rasmus och lycka till i nästa omgång.

Golf Weekend 6-8 juli

Nu är det dags för premiären av Golf Weekend på Samuelsdal. In och anmäl er på Min Golf.

Torsdag 6 juli Greensome
https://mingolf.golf.se/Competition/3897715
Fredag 7 juli Bästboll
https://mingolf.golf.se/Competition/3897718
Fredag 8 juli 2-manna scamble
https://mingolf.golf.se/Competition/3897722

Nu njuter vi av lite regn och laddar för Golf Weekeend.

Vi ses!

Bästa hälsningar,
Johan Bergström Brahn

Copyrights © 2024