Nyhetsbrev v.25

Trevlig midsommar!

Äntligen midsommar och det är dags för semestertider.

Förra veckan hade vi återbesök av Erik Dahl som är bankonsulent från Svenska Golfförbundet. Erik konstaterade att vi har kommit en bra bit med greenerna sen sist och sådden har tagit bra. Nu behöver vi fortsätta jobba med greenerna med att lufta och dressa med sand. Allt för att skapa bättre växtförutsättingar för en tät och fin matta. Nu i veckan har det kommit lite regn som har hjälpt gräset att bli aningen grönare. Tuffa förutsättningar men vi kämpar på.

Juniorscramble mot Dalsjö GK
Igår samlades 36 pigga juniorer och gjorde upp i en 4 manna scramble på Wedgebanan. Efter 9 hål och massa birdies lyckades Samuelsdal vinna med ett av sina lag. Det var bra stämning både före och efter när vi samlades i Pensionatet och avslutade dagen med en god glass i solen.
Tack Dalsjö och alla juniorer som var med och fightades.

Golf Weekend 6-8 juli
Glöm inte att anmäla er till Golf Weekend, vi har korrigerat tävlingsavgiften på tävlingen till 150 kr per tävling och 350 kr för alla tre tävlingar, tack vare våra samarbetspartners ICA Supermarket Slätta, Östner VVS, Pitstop Drinks, AB Karl Hedin och Sport Ewa. Vill ni också vara med och synas samt bidra till ett fint prisbord kontakta oss på johan@samuelsdalgolf.nu

Shopen håller stängt på midsommarafton och midsommardagen, åter öppet på söndag igen.

AW Ligan för Företagare

Nu introducerar vi en Företagsserie i golf på Samuelsdal Golf med start sommaren 2023. 4 st. deltävlingar om 9 håls ronder som summeras till en slutsegrare. Två bästa placeringar summeras ihop till en total segrare. Anmäl ditt Företag idag!
I samarbete med AW Videomarketing. Priset är en reklamfilm till ditt företag.

Varmt välkomna!

Deltävling 1
16 juni – 2 manna Scramble hål 1-9 Start 15:00
Segrare UW Tech. Stort Grattis!

Deltävling 2
30 juni – Bästboll hål 1-9 Start 15:00

Deltävling 3
18 augusti – Greensome hål 1-9 Start 15:00

Deltävling 4
1 september – 2 manna Scramble hål 1-9 Start 15:00

Ha en fin midsommar och nästa vecka åker vi upp till Sundsvall och representerar Samuelsdals Golfklubb i Junior SM. Önska oss lycka till.

Ha det fint så länge

Bästa hälsningar,
Johan Bergström Brahn

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo