Nyhetsbrev v.24

Sommarbölja och stenhårda fairways

Sommarvärmen är här för att stanna och vi hoppas på lite regn för att släcka törsten på fairway. Nu får ni njuta av långa drives och snabba greener. Solen steker och vi kämpar på att vattna viktiga spelytor.

Snart är det dags för Golf Weekend den 6-8 juli på Samuelsdal. Tre individuella tävlingsdagar som även summeras ihop till en totalsegrare för hela Golf Weekend. Anmäl dig och din spelpartner till alla tre speldagar för att utmana om totalen.

Första dagen är det Greensome som följs upp med Bästboll och veckan avslutas med en 2 manna scramble. Varmt välkomna till premiären av Golf Weekend.

Pga av få anmälda har Matchspels KM flyttas det fram till den 30 juni och passa på att var med i kampen om årets Matchspels Klubbmästare. Testa dig i pressade situationer och lär känna nya medlemmar.

Sommarens tävlingar ni inte får missa ser ni nedan.

20 juni Faluslaget
https://mingolf.golf.se/Competition/4047555

Nytt datum Matchspels KM 30 juni  
https://mingolf.golf.se/Competition/3984897

Golf Weekend
6 juli Greensome
https://mingolf.golf.se/Competition/3897715

7 juli Bästboll
https://mingolf.golf.se/Competition/3897718

8 juli 2-manna Scramble
https://mingolf.golf.se/Competition/3897722

16 juli Stickan One Hand
https://mingolf.golf.se/Competition/3897724

Dala Bilgalleri 4-manna Scramble anmäl ditt lag
https://mingolf.golf.se/Competition/3897725

Samuelsdals Pensionat

Nu kan ni äntligen äta mat och fika på Samuelsdals Pensionat igen efter några års uppehåll. I ny regi drivs det som ett sommarcafé med ett utbud som kommer utvecklas under sommaren. Premiär var det i tisdags med glass och idag serverades den trendiga Smashed burger i ett tortillabröd med vassa tillbehör. Mumsigt och härligt att kunna avnjuta en god lunch på Samuelsdals Pensionat igen.

Öppettider
11:00-19:00 varje dag

Meny
Räksallad m. bulgur 125 kr
Smashburger på Tortilla m. pommes 99 kr
Kebabtallrik m. pommes 89 kr

Sen finns det massor av glass och annan fika att avnjutas.

Samuelsdals Golfakademi
I vintras beställdes det personliga bagar och de levererades i vintras. Nu har vi även fått in in kepsar, hattar och HC till siktpinnar med Golfakademins logga på. Stöd och visa vilka ni tillhör i sommar. Finns i shopen.

Keps 399 kr
Solhatt 499 kr
HC till siktpinne 499 kr

Tack för att ni tog er tid att läsa detta nyhetsbrev och nu får vi hoppas på lite regn nästa vecka för att greenerna ska få chansen att växa ihop helt. Arbetet med att stödså greenerna har gjort resultat och sakta blir det tätare med gräs. Det börjar även växa i bunkrarna som lades igen tidigare och det nya grästeet på hål 10 börjar ta form.

Vi kämpar på i tuffa förhållanden att utveckla Samuelsdal Golf och under sommarlovet kommer ni säkert möta våra duktiga juniorer i Tävlingsgruppen som genomför sina arbetsveckor. Som innehåller bland annat jobb på bana och hjälpa nästa generation juniorer med den populära Sommarskolan och vara fadder på bana.

Ha en fin helg och passa på att besöka Pensionatet i helgen.

Bästa hälsningar,
Johan Bergström Brahn

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo