Nyhetsbrev v.22

Bästa medlemmar,

 

En vecka av regn är förhoppningsvis slut trots att det regnar i skrivande stund. Vi har äntligen fått ett efterlängtat regn och nu räcker det. Den kommande värmen blir en perfekt start på junimånad. Det har varit en trög start denna golfsommar och nu hoppas vi att det tar fart och att ni är lika taggade som vi. Trots denna gråa vecka har det varit nyttig för golfbanan. Det växer äntligen i alla skadade partier och nu kommer det ta fart ordentligt förhoppningsvis.

 

Vi räknar med att öppna upp alla 18 hålen på fredag den 10 juni för spel och vi tackar för erat tålamod. Grabbarna har jobbat hårt med att få igång växtligheten och nu har det tagit fart ordentligt. Tillsvidare gäller Golfbilsförbud tills det har torkat upp och mer info kommer nästa vecka gällande öppning och hur golfbanan kommer spelas. I veckan har vi installerat en ny Nayaxmaskin för betalkort som ger fler valmöjligheter på storlek på hink när du tränar på rangen.

 

Kalendern är uppdaterad och påfylld med mängder av tävlingar. In och besök kalender för att ta del av kommande tävlingar.  Herr och Tjejtouren startade upp denna vecka och nu på onsdag den 8 juni startar även Seniorgolfen upp med start 09:00.

 

En nyhet för året är SGT – Samuelsdal Golf Tour i ett ny format för 2022 som är en Junior, Tjej och Elitsatsning. SGT utökas till fyra klasser enligt följande. SGT Orange Tee 9 hål, SGT Junior-Gul/Röd Tee, SGT Tjej-Orange Tee och SGT Elit-Vit Tee. SGT kommer spelas onsdagar med start den 15 juni. Det är start 13:00 och 16:00-18:00 på hål 1 under sommaren. Mer info och anmälan via Min Golf

 

Samuelsdaltrippeln har fått ett nytt datum och det blir av den 12 juni. In och anmäl via länken nedan. Anmälan stänger 9 juni 15:00

Min Golf

 

Vi önskar er en trevlig helg och besök oss i helgen.

Vi ses

 

 

Bästa hälsningar

Johan Bergström Brahn

Verksamhetsledare / Klubbchef

Copyrights © 2024