Nyhetsbrev v.21

Nu öppnar vi hål 1-9

På fredag den 26 maj 13:00 öppnar vi upp hela golfbanan med tidsbokning på hål 1. Varmt välkomna ut för spel på alla 18 hål under helgen.

Vi har fortsatt arbetet med att stödså greenerna och snart ska det vara helt grönt igen. Någon vecka till med erat fina tålamod ska gräset hinna växa till sig. Nu fokuserar vi på att dressa greenerna med sand för att jämna ut ojämnheter och täppa igen hålen från såmaskinen inför öppningen.

Bokningsregler
Tidsbokning på hål 1 mellan 07:00-18:00 och övriga tider är det bollränna som gäller om inget startförbud ligger upplagt på Min Golf. För att behålla spontangolf och för er som vill spela hål 1-9 igen finns det två tider i timmen som ej är bokningsbara via webben. Dessa tider bokas på plats i shopen och tiderna är hel och halv under shopens öppettider, dvs 09:00, 09:30 & 10:00 osv under dagen. Det innebär att det finns två tider i timmen som ni bokar på plats hos oss. Behöver ni hjälp med att boka en tid hjälper vi gärna till i shopen, oavsett tid som ni vill spela under våra öppettider.

Bollränna gäller på hål 10 om inget startförbud ligger på Min Golf under hål 10-18 Parkbanan. Ni som kommer från hål 9 har företrädes rätt enligt gugghjulsprincipen som ni tidigare känner igen.

Vi har full förståelse för att det kan upplevas krångligt med tidsbokning och vi behöver öka kontrollen på vilka som spelar, samt göra det tydligare när ni kan spela. Det har varit svårt att kommunicera vilka tider som är tillgängliga för spel och när det är bokat för tävlingar. Glöm inte att vi finns till i shopen för att hjälpa er att boka en startid.

Nu kör vi!

 

 

Demodag på lördag den 27 maj

Demodagar 2023 Passa på att prova ut årets nyheter tillsammans med våra leverantörer! På en demodag får du hjälp både från varumärkenas egna experter, samt från PGA pro. Missa inte denna chansen om du går i tankarna att uppdatera delar av eller hela din utrustning! För att få bästa möjliga hjälp ber vi dig boka tid i Shopen då det kan bli mycket folk. Hoppas att vi ses!

Nybörjarkurs den 6 juni
Klicka på länken nedan för mer info och anmälan

Nybörjarkurser – Samuelsdals Golfklubb (samuelsdalgolf.nu)

Ha en fin helg på Samuelsdal!

Bästa hälsningar,

Johan Bergström Brahn
Verksamhetsledare
Samuelsdal Golf

Copyrights © 2024