Nyhetsbrev v.20

Nu öppnar vi 9 hål

Äntligen är det dags för en ny golfsäsong på Samuelsdal Golf!

Vi öppnar hål 1-9 fredag den 17 maj 14:00. Varmt välkomna att boka eran starttid via Min Golf. Passa på att ladda ner den nya Bokningsappen som heter Min Golf. En smidig app för att boka tider än tradtionella mingolf.se

Banstatus
Vi har tillsammans med er kunnat gjort ett rejält arbete med greenerna och bytt ut material från greenerna och ersätt det med sand. Sen har vi stödsått greenerna och nu väntar vi på att de nya fröna ska poppa på bred front. Vi har haft en bättre överlevnad på greenerna än tidigare år och i de gamla skadorna växer det upp nytt gräs. Nu när vi öppnar kommer det inte vara perfekt men vi förstår att ni är spelsugna.
Innan vi öppnar kommer vi klippa och välta greenerna för bättre bollrull på årets första runda på Samuelsdal Golf. Hål 10-18 behöver mer tid innan vi kan öppna och fortsatt fint väder hjälper oss mot öppning av hela banan.

 

Demotour 2024

Nästa vecka kommer Demotouren till Samuelsdal Golf och här har ni chansen att prova årets nyheter. Boka eran tid i shopen för att kunna prova ut ny utrustning.

Pizzabuffe i Pensionatet mellan 11:00-12:30 och hål 1-9 öppnar 14:00, det blir en trevlig 17 maj på Samuelsdal Golf.

Varmt välkomna ut till oss i helgen.
Shopen håller öppet 09:00-15:00

Bästa hälsningar,
Johan Bergström Brahn
Samuelsdal Golf

Copyrights © 2024