Nyhetsbrev v.16

Masters är över och snart är det dags

Våren smyger sig fram och tyvärr är det ingen rivstart med varma härliga dagar utan aprilkylan har lagt sig som ett lock över Golfsverige.

I onsdags fylldes Pensionatet av nyfikna spelare och föräldrar som är aktuella för Falu Golfakademi. Ett samarbete mellan Falun Borlänge och Samuelsdals Golfklubb för att skapa en starkare och helt enkelt roligare juniorverksamhet. Som junior får man ta del av två golfänläggningar med mer träningsmöjligheter och fler samordnade spelmöjligheter på varandras klubbar. En riktigt rolig nyhet inför säsongen och för er som missade mötet kommer vi presentera samma info på hemsidan inom kort.

Trots en lång väntan på våren blir det sakta grönare och grönare, i veckan kunde vi klippa samtliga greener. Det är förberett för kommande veckas arbete på greenerna med få fart på växtligheten inför säsongen. Vi behöver er hjälp att skotta upp massor på ett flak efter vi har tagit upp hålpluggar från greenerna. Sen kommer vi fylla igen hålen med sand och så i nya frön för att stå redo när värmen kommer. Vi fortsätter med samma insats som vi gjorde i höstas och fick goda resultat. Vi är tacksamma om vi kan få hjälp på tisdag och onsdag nästa vecka från 09:00. Massorna som vi får upp vi kommer återanvända till att anlägga nya grästees.

Anmälan om ni kan hjälpa till på tisdag eller onsdag nästa vecka. Vi samlas 09:00 för en inledande kaffe.
johan@samuelsdalgolf.nu
Vi bjuder på korv eller hamburgare till lunch
Tack för att ni hjälper oss sätta fart på säsongen!

 

 

Årets spel och medlemsavgifter

På Min Golf hittar ni samtliga avgifter för säsongen och ni är många som redan har betalat samtliga avgifter. Tyvärr finns det en del som har betalat delar eller väntar med sina avgifter.

Samuelsdal Golf AB och Samuelsdals Golfklubb går igenom en aktiv fas där båda styrelserna arbetar hårt för att förvärvet ska bli klart, och för att ni som medlemmar ska bli ägare av anläggningen och få ett större inflytande att driva verksamheten framåt.

På klubben pågar ett intensivt arbete för att starta upp säsongen och båda styrelserna vädjar nu till er att fullfölja årets avgifter så att säsongen kan startas upp med full kraft. Här krävs förutom att ni erlägger den aviserade avgiften även ett eget arbete av varje medlem. Vilket styrelsen i Samuelsdals Golfklubb ser som en självklarhet som medlem och kommande ägare av anläggning. Som medlem bildar vi tillsammans den starka kraften i föreningslivet och vi är Samuelsdals Golfklubb.

Greenerna har bättre överlevnad än på flera år och det är bara en tidsfråga innan det är spel på Samuelsdal Golf igen och var redo när vi startar upp säsongen. Rangen har sakta börjat torka upp och nästa vecka hoppas vi kunna komma ut med mer info när vi kan öppna rangen för säsongen.

Bästa hälsningar,

PO Lindgren
Ordförande
Samuelsdals Golfklubb

Johan Bergström Brahn
Verksamhetsledare
Samuelsdal Golf

Copyrights © 2024

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo