Nyhetsbrev v.15Påsklov och premiärgolf

Bästa medlem!

Påskolov och golfbanorna har äntligen börjat öppna inom räckhåll för oss. Hoppas ni får möjligheten att komma ut på en runda golf inom kort.

Hur ser läget ut på Samulsdal då?
Solen har kämpat väl under helgen och snön försvinner sakta men säker. Kommande vecka ser lovande ut med både regn och varma nätter. Äntligen! Halva rangen är fortfarande täckt med snö och det går fort även där. Vi har ingen prognos när vi kan öppna rangen men det blir så fort det går att samla in bollarna igen.

Den 22 april är det dags för Städdag på Samuelsdal och vi ska ta reda på grenar och ris efter vinterns trädfällning. Vi samlas 10:00 lördag den 22 april för några timmars arbete och det avslutas med korvgrillning.

Varmt välkomna!

 

Kurser och Fadderverksamhet 2023

Den 29 april startar årets första Nybörjarkurs och vi behöver din hjälp med att vara Fadder för visa upp vår fantastisk sport. Starten på sin golfkarriär är inte helt lätt och som fadder är du ett viktigt stöd till att bli en etablerad golfare, sen är det sjuk kul att vara fadder också att få hjälpa till och lära känna nya.

Anmälan
Jonas Osterman 070-730 18 77

Vårens kurser
29 april Nybörjarkurs
https://www.samuelsdalgolf.nu/kurser/nyborjarkurser/

1 maj Barn och Ungdomskurs
https://www.samuelsdalgolf.nu/kurser/juniorkurser/

16 maj Kom igång Kurs
https://www.samuelsdalgolf.nu/kurser/komma-igang-kurser/

Kansliet kommer vara stängt nu fram till den 19 april och ni når oss via mail. Samuelsdal Golf åker nu till La Sella och kickstartar golfsäsongen med Spel och träningsresa.

Ha ett fint Påsklov så ses vi den 22 april på Städdagen.

Allt gott!

Johan Bergström Brahn

 

Copyrights © 2024