God Jul och Gott nytt År!

Tack för årets golfsäsong och hoppas ni är lika laddade för kommande säsong. Samuelsdals Golfklubbs nya styrelse har rivstartat och tagit vid från tidigare styrelsens arbete.

Det är en laddad grupp och det pågår ett intensivt arbete med planering av kommande säsong. Förutom att vara Ordförande i golfklubben sitter PO Lindgren som Ordf. i Tävlings och Bankommittén som planerar klubbens tävlingar och bidrar till förbättringar på golfbanan. Till 2024 kommer det nya regler på hur lång en golfbana ska vara och denna gång är det till våran fördel. I planeringen för tävlingar kommer ett fullständigt tävlingsschema presenteras inom kort. Har ni önskemål på tävlingar tar vi gärna emot förslag, men det som planeras är bland annat en uppstartstävling med mat i Pensionatet, Midsommargolf, Golf Weekend, Par 3 DM, MoreGolf Mastercard Inv. 3 Manna, Jubileumsscramble och avslutningsvis en Enmanna Scrambale igen. Kul va?

Fokusområden 2024

Samuelsdals Golfklubb och Samuelsdal Golf jobbar mot samma mål att Samuelsdal ska vara en naturliga samlingsplats med roliga och trevliga aktiviteter. Här ska vi kunna umgås och utvecklas tillsammans över generationer.

Samuelsdals GKs fokusområden till 2024 är att ha den bästa verksamheten för de Yngsta, Äldsta och Paragolfare. Vilket innebär att ha bra träningar och tävlingar för alla kategorier med målet att alla ska utvecklas och trivas hos oss.

Samuelsdal Golf fokusområden till 2024 är att fortsätta arbetet med finish på Greener, Tees och succesivt utveckla anläggning. Med nya regler kommer vi kunna flytta flera Tees till ytor där vi kan ha Grästees istället för Matta. Till nästa säsong kommer både Röd och Orangetee på hål 10-18 vara anpassad för Paragolf. I samband med flera nya Tees på hål 10-18 passar vi på nu när Pensionatet är igång igen att göra om bansträckningen.

Start på sista nio kommer vara uppe vid Pensionatet vilket innebär att rundan kommer avslutas framför altanen. Hål 10 blir nuvarande hål 11 och hål 18 blir nuvarande hål 10. Vi hoppas det blir ett lyft för hela anläggningen att ni kommer kunna njuta av en niohålsfika eller ta en avslutningslunch i samband med golfrundan. I klubbhuset pågår en renovering av receptionen och shopen, det blir ett ansiktslyft med större umgänges ytor.

Nu tar vi ett kortare Jullov och önskar er alla Medlemmar, Gäster och Partners en riktigt God Jul och ett Gott nytt Golfår!

Ta hand om varandra och njut av ledigheten.

Bästa hälsningar,

Johan Bergström Brahn
Verksamhetsledare
Samuelsdals Golf

PO Lindgren
Ordförande
Samuelsdals Golfklubb

Håkan Glimåker
Ledamot & Delägare
Samuelsdal Golf

Copyrights © 2024